_

_

torstai 5. helmikuuta 2015

Street Gastro pelastaa kiireisen

Monet helsinkiläiset tuntevat jo Street Gastron premium -sandwicheistään. Mutta nyt sortimentti on kasvanut 'heti käyttövalmiilla' lihatuotteilla. Onhan se tietysti kiva fiilistellä ja tehdä itse nyhtöpossunsa alusta asti, hitaasti haudutella kypsäksi... Mutta kenelläs siihen oravanpyörässä juostessa on useinkaan aikaa? Enää ei tarvitse välttämättä ollakaan. Myös ex-tempore tarjoilut luonnistuvat nopsaan, vaikka kyseessä on pitkään kypsytetyt lihat, loistavaa! Extra -kiitokset lisäaineettomuudesta.

Viinimieli teki tuhdit iltapalat Street Gastro PORK -pakkauksen ohjeen mukaan, 'Pork Monsieur'. Sinappi oli Turun, juusto EntreMontin Gruyère (IGP) ja paahtoleipä mitä ikinä pakastimessa sattui olemaankaan. Maukasta! Kuori paahtui rapeaksi ja sisus oli mehevä. Yksikin leipä riittää iltapalaksi, kaksi on jo ihan liikaa. Mutta kaksipa niitä vain silti meni. Ensi kerralla aiomme lisätä vielä joukkoon jotain raikasta, kuten tomaattia.

Avuttomampikin kokkaaja tai välipalannälkäinen koululainen onnistuvat helposti, nimittäin nettisivuilta löytyy valmistusvideo kunkin tuotteen ja reseptin yhteydestä. Tuoteperheeseen kuuluvat myös pitkään haudutetut naudan- ja lampaanlihatuotteet. Eikun kokeilemaan!

Nyhtöpossua ja toastit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti